Om Fana IL Frisk


Om Fana IL Frisk

Fana IL har en lang og flott historie siden stiftelsen på Stend Jordbruksskole 3. mars 1920. Aktivitetsnivået har siden da vært varierende, men idrettslaget har aldri vært større enn i dag. Med over 5000 medlemmer fordelt på 13 forskjellige idretter er Fana IL sterkt engasjert i vårt flotte bydel.

Bakgrunn
Fana IL tilbyr en enorm mengde aktivitet for barn- og ungdom så vel som toppidrettsutøvere og mosjonister. Mange av Fana ILs idretter har hatt et tilfeldig forhold til medisinsk oppfølging herunder både forebygging, behandling og opptrening.

På bakgrunn av dette ønsker Fana IL og Fana IL Fotball å samle trådene ved å tilby et medisinsk støtteapparat for alle gjennom Fana IL Frisk.

Formål
Fana IL Frisk vil heretter være benevnelsen på klubbens offisielle medisinske støtteapparat. Ambisjonen er at Fana IL Frisk skal ivareta forebygging, behandling og oppfølging av skader, sykdom og andre utfordringer som krever bistand fra medisinsk fagpersonell.

Fana IL Frisk skal oppfylle arbeidskrav til utøvere i toppidrettssegmentet og ikke minst være tilgjengelig for samtlige av våre medlemmer med familie.

Osteopat

Fysioterapeut

Lege

Mental trener

Muskelterapeut