Støtteapparat


Støtteapparat

Lege – Jon Schjelderup
Jon Schjelderup har lang erfaring som allmennpraktiker og idrettslege. Dr. Schjelderup har jobbet med mange av de beste lokale utøverne blant annet som som medisinsk ansvarlig i Sportsklubben Brann i mange år. Gjennom årenes løp har legen opparbeidet seg et bredt nettverk i det idrettsmedisinske miljøet i Bergen. Schjelderup er dessuten en av de fremste på IMS-behandling. Med tilgang til svært gode diagnostiseringsverktøy som ultralydsdiagnostikk for å kunne stille presise diagnoser ved muskel- og seneskader. Som lege henviser Schjeldrup til andre spesialister ved behov.

Osteopat – Simen Norman
Simen Norman er utdannet både fysioterapeut og osteopat. Norman jobber med kompliserte årsakssammenhenger ved skadeproblematikk og har derfor ansvaret for mange av Fana IL og Fana IL Fotballs beste utøvere med jevnlige kontroller for å påse optimal funksjonalitet.

Muskelterapeut – Kristian Hansen Bruvik
Kristian Hansen Bruvik har sin terapeututdannelse fra IFH i Norge i tillegg til sin IMS-skolering fra Stockholm. Bruvik jobber primært med manuell muskelbehandling (massasje) og triggerpunktbehandling med nåler. Utøver per i dag sitt daglige virke på alle idrettsanlegg som Fana IL og Fana IL Fotball disponerer. Bruvik er forøvrig også knyttet opp som trener Fana ILs AAF-prosjekt med sin spesialitet på basis og styrke.

Mental trener – Henrik Herrebrøden
Henrik Herrebrøden er Fana IL Frisk sin ressurs innen mental trening. Herrebrøden har samarbeidet med idrettslag og utøvere innen idretter som fotball, håndball, langrenn, skiskyting, tennis, friidrett, svømming og golf. Videre har Herrebrøden representert Olympiatoppen Vest-Norge samt jobbet med grupper utenfor idrettskontekst som blant annet skoleansatte. Utfører oppdrag hvor samtaler, foredrag, workshops og kurs står sentralt.

Lege

Muskelterapeut

Mental trener

Osteopat

Fysioterapeut